Matkasse från Linas Matkasse

I Sverige blir det allt mer populärt att förenkla vardagen med hjälp av en matkasse som levereras hem till dörren med råvaror och recept. Under de senaste åren har allt fler företag dykt upp på marknaden med olika slags matkassar baserade på olika dieter så som GI, LCHF, glutenintolerans, laktosintolerans och så vidare. Även matkassar anpassade för vegetarianer, flexitarianer och veganer finns numera. En aktör som räknas som en av Sveriges mest kända är Linas Matkasse – som ju faktiskt också är utsedd till bästa matkasse av flera oberoende källor!

Prova olika varianter av Lina Matkasse

Det finns flera goda anledningar till att prova på Linas Matkasse en vecka. Har du aldrig testat har du dessutom möjlighet att få ett ”prova-på” pris på din första matkasse. Linas Matkasse erbjuder flera olika varianter för att alla ska hitta ett alternativ som passar.

 • Linas Barnkasse
 • Linas Lättlagade kasse
 • Linas Flexitariankasse
 • Linas Originalkasse (70% ekologiska råvaror)
 • Linas inspirationskasse
 • Linas Vegetariska kasse

Fördelar med Linas Matkasse

linas matkasse

Bild på en matkasse från Lina

Linas Matkasse erbjuder alltid en ”Nöjd kund”-garanti vilket innebär att du får pengarna tillbaka om du av någon anledning är missnöjd med din matkasse. Sedan är det väldigt enkelt att avsluta din prenumeration eftersom det inte finns någon bindningstid. Allt du behöver göra är att pausa din beställning minst sju dagar innan leverans. Fler goda skäl till att välja Linas Matkasse:

 • Goda och sunda recept: Det är inte alltid lätt att hålla koll på hur näringsrik maten du lagar är själv. Med Linas Matkasse är alla recept näringsberäknade för att du ska få i dig rätt mängd med både kolhydrater, fett och protein i varje måltid.
 • Du sparar tid: Med Linas Matkasse behöver du inte planera veckans meny för att sedan behöva åka och handla. I stället får du hem råvaror med recept för veckans middagar – leveransen hem till dörren är dessutom alltid kostnadsfri.
 • Få mer inspiration: Vardagen är hektisk som den är och det är inte helt problemfritt att komma underfund med vad du ska lägga upp på tallriken på kvällen. Med Linas Matkasse kan du hjälpa inspirationen på traven lite grann! Kanske upptäcker du samtidigt en ny passion?
 • Bättre koll på matkostnaden: Även om du har en lista med dig till livsmedelsbutiken är det lätt att det slinker med en och annan vara som du inte tänkt handla från början. Med Linas Matkasse har 8 av 10 upplevt att matkostnaderna antingen minskar eller förblir samma som tidigare.
 • Minskar matsvinnet: Att planera och beräkna hur mycket mat som ska tillagas vid varje måltid kan vara nog så krångligt emellanåt. I dag slängs otroliga mängder mat – men med Linas Matkasse minskar svinnet då innehållet i kassen är noga planerat så att allt ska kunna gå åt under veckan.
 • Kött från Sverige: Alla råvaror och livsmedel som du får hem med Linas Matkasse är noga utvalda av Lina själv tillsammans med flera andra matkreatörer. Det gör att du kan äta dina måltider med gott samvete då produkterna är ekologiska och kött och fågel alltid kommer från svenska bönder.