Matkasse från Matkomfort

matkomfortAntalet ”matkassar” har ökat rejält i Sverige under de senaste åren – det vill säga färdiga kassar som levereras hem till dörren tillsammans med recept som gäller för en vecka. Numera finns det också specialmatkassar med nya koncept och kassar som är anpassade för olika målgrupper.

Ett nytt tillskott på marknaden är Matkomfort och med detta alternativ minskar du tiden det tar att laga mat ytterligare – utan att tumma på kvaliteten. För många middagskassar kräver trots allt en del tid när det gäller att tillaga råvarorna. Dessutom kan det vara lite klurigt om du inte är särskilt intresserad av matlagning eller om du bara tycker att det är svårt.

Matkomforts matkasse är smidig och om du är nyfiken går det utmärkt att prova en omgång då det inte finns någon bindningstid. Om du ångrar dig eller vill justera din order kan du göra det upp till sju dagar innan kassen levereras. Du väljer själv hur ofta du vill ha middagskassen från Matkomfort och det är möjligt att byta meny när du vill.

Så fungerar matkassen från Matkomfort

Det som gör Matkomfort annorlunda jämfört med andra middagskassar i dag är att måltiderna är förberedda av riktiga kockar – det vill säga – alla grytbaser, såser och olika toppings är lagade från grunden. Med andra ord slipper du onödiga tillsatser! Att komma i gång med en kasse från Matkomfort är väldigt enkelt.

  • Gör en beställning: Det finns fyra olika menyer som är komponerade av kockarna hos Matkomfort som du kan väja mellan. Matkassarna är premium, Stockholmslådan, familjefavoriter och vrooom.
  • Förberett utan tillsatser: Kockarna på Matkomfort förbereder det tidskrävande förarbetet vilket är basen till grytorna, såser och smaksättare som exempelvis aioli.
  • Leverans till din dörr: Mellan klockan 14:00 och 22:00 varje söndag levereras matkassen från Matkomfort hem till dig – ända till dörren – vilket ingår i paketen. Du behöver inte oroa dig för någon lista och du behöver inte springa till livsmedelsbutiken. I stället får du hem allt du behöver till kompletta måltider.
  • Dags att laga mat: Måltiderna som finns i matkassarna hos Matkomfort kräver mellan 5 och 20 minuter när det gäller tillagningen.

Matkomfort levererar i Stockholm och Uppsala

I dagsläget levererar Matkomfort enbart i Stockholm och Uppsala då det är ett så kallat ”storstadskoncept”. Om du vill veta om du kan beställa en matkasse från Matkomfort kan du besöka hemsidan och skriva in ditt postnummer.

Är du av någon anledning inte nöjd med en meny en vecka vad gäller kvaliteten kan du räkna med att Matkomfort kompenserar dig. Vill du veta mer kan du surfa in på Matkomforts hemsida eller läsa en opartisk recension från Middagskassen.se.